JOHANNES FAUSTUS – Astia (CD)

Johannes Faustus
Astia
Zum Teufel
ZUMCD-009

Taiderock-yhtye Johannes Faustuksen uusi albumi – ASTIA – julkaistaan 2.11.2018 levymerkillä Zum Teufel! (ZUMCD-009). Albumi ilmestyy CD-levynä ja digitaalisesti internetin suosituimmissa suoratoisto- ja latauspalveluissa.

Paikoin okkultistisilla ja raamatullisillakin sävyillä liikkuvalla Astialla Johannes Faustuksen Goethe-vaikutteinen trilogia saa päätöksensä. Yhtyeen lyriikka-lähtöisessä, korkeaoktaaniseksi outorockiksikin kutsutussa musiikissa on kuultu vaikutteita erityisesti 70-luvun progressiivisemmasta ja psykedeelisestä rockista. Tämä kuvaus sopii Astiaan vielä paremmin kuin yhtyeen aikaisempiin levyihin Johannes Faustus (2012) ja W (2015). Astialla on kuultavissa lisäksi aivan uudenlaisia rautalankasävyjä.

Johannes Faustus on Hemmo Laiho (kitara, koskettimet, laulu), Antti Ovaska (rummut), Mika Halme (basso, taustalaulu) ja Sauli Mäkimattila (kitara). Lisäksi levyllä musisoivat Ville Mäkimattila (urut) ja Petra Peltonen (taustalaulu). Sävellyksistä, sanoituksista ja tuotannosta vastaa Laiho, paitsi Usko ja Marionetti säv. Halme ja Troija säv. Ovaska. Levyn masteroi Joona Lukala. Kannen kuva: Timo ”Tekri” Niemi.


Zum Teufel
Humalistonkatu 8 B
20100 Turku
Finland

Haluatko jälleenmyyjäksi?

Tee tilaus
Sarjakuvan Toivon kautta:
info(at)sarjakuvantoivo.fi