Pikku Piko 15 – Mitä ihmisetkin sanovat!

Tome & Janry
Pikku Piko 15 - Mitä ihmisetkin sanovat!
Zoom Teufel
ISBN 978-952-5754-47-6
48 s., nid. 210 x 297 mm, 4-v.
Svh 13,95 €
Ilmestynyt 2017

Pitkän tauon jälkeen ilmoitamme ilouutisen! Pikku Piko kavereineen tekee paluun sarjan 15. albumilla Mitä ihmisetkin sanovat! Pikkuisen tuhma ja suuresti hauska Pikku Piko on runsaasti palkittujen tekijöiden, Tomen ja Janryn, näkemys ison seikkailija-Pikon lapsuudesta.

Supersuosittu sarja täyttää jo 25 vuotta, mutta Pikku Piko ei ole yhtään sen aikuisempi kuin tarinansa alussa. Kunnes! Identiteettikriisi iskee kesken normipäivän puuhastelujen, uimahallissa pelleilyn ja uimapukuisten tyttöjen tirkistelyn. Pikku Piko alkaa tuntea itsensä vanhaksi, ja pyytää nuorennuseliksiiriä ystävältään Mamadoulta. Mutta annostus menee pieleen ja Pikku Piko huomaakin äkkiä muuttuneensa ...aikuiseksi.

Isona oleminen ei ole kovin hauskaa. Pitäisi tehdä töitä ja huolehtia itsestään, kaikenlaista mistä Pikku Piko ei yhtään tykkää. Ennen muuta lapsellista hulluttelua on vielä runsaasti tekemättä, joten on löydettävä ratkaisu palautua takaisin kahdeksan ja puolivuotiaaksi ja pysyä siinä iässä vielä hyvin pitkään.

Alkuteos: Le petit Spirou 17 - Tout le monde te regarde !
Kääntäjä: Anssi Rauhala

 SAMOILTA TEKIJÖILTÄ

Zum Teufel
Humalistonkatu 8 B
20100 Turku
Finland